Startup Weekend

Startup Weekend arrangeres fredag 5. til søndag 7. mai – dette er 10. gang Startup Weekend arrangeres i Bergen. Samtidig arrangeres det Startup Weekend verden over som en del av Edition Month, forskjellige tema for maihelgenes entreprenørielle krumspring. I Bergen har vi valgt oss temaet mat, en Food Edition i Startup Weekends godt innarbeidede format.    som finalen på en uke fylt med aktiviteter for gründere. Du er velkommen til å høre presentasjonene på søndag hvis du ikke har anledning til å være med i helgen.
Startup Weekend er en intensiv gründer-workshop, og har vært arrangert halvårlig i Bergen – siden oppstarten i 2012.

Grovskisse av programmet

Vi møtes fredag ettermiddag og blir kjent. De som ønsker det presenterer en fersk idé som andre inviteres til å være med og jobbe rundt i helgen.
Fredag pleier det å møte 50–80 lokale og internasjonale utviklere, designere, seriegründere, studenter og forretningsfolk som presenterer/pitcher sine ideer for å redde verden og/eller bli grusomt rik. Om det er en app, en tjeneste eller et produkt spiller ingen rolle – så lenge de er klare til å gjøre noe konkret og utvikle ideen sin i løpet av helgen. Mottoet er No talk, all action.

Lørdag morgen er det på han igjen. Noen effektive metoder får å dra idéen videre demonstreres. Mentorer kommer og vi gir innspill i forhold til hvor langt dere har kommet, og vi åpner våre nettverk for dere. Vi sparker dere ut på gaten, nesten – men kom dere ut og prat med kunden allerede nå. Få idéen validert.

Søndag er det tid for siste innspurt og å gjøre presentasjonen klar før juryen kommer. Vi tar oss tid til en prøvepresentasjon ovenfor mentorer slik at de verste blindsonene blir belyst. Etterpå feirer vi at alle kom seg gjennom helgen og det vi sitter igjen med – party time.

En sentral del av Startup Weekend-formatet er å eksperimentere med entreprenørskap på en effektiv og risikofri måte.

 

Gründer-workshopen eskalerer frem mot en finalepresentasjon på søndag (registrer deg her) for publikum, dommere og potensielle investorer.


Startup Weekend arrangers også under den årlige verdensomspennende feiringen av entreprenørskap i november, Global Entrepreneurship Week (GEW). Startup Weekend er en del av
Techstars Startup Programs, som drives av lokale frivillige.

Les mer om Startup Weekend på StartupWeekend.org.

For de siste arrangementene har SW-lagene registrert seg på F6S.com før søndagspresentasjonene. Alle arrangementene hos F6S: 2017-11 / 2017-05 / 2016-112016-05/ 2015-11 / 2015-04 / 2014-11 / 2014-06 / 2013-11 / 2013-02 / 2012